DJELATNOST

Djelatnost tvrtke Hlađenje sistemi d.o.o. je projektiranje, izrada, montaža i servisiranje rashladnih i termoenergetskih postrojenja. Sveobuhvatno analizirajući potrebe naših kupaca odlučili smo usluge iz specijaliziranog programa rashladnih postrojenja sa amonijakom i drugim radnim medijima kao i sustava za klimatizaciju staviti na korištenje našim potencijalnim kupcima. Kao što je iz gore navedenog vidljivo tvrtka je svojom djelatnosti objedinila energetske sustave hlađenja i grijanja, te time ostvarila cjelovit pristup u traženju i izradi optimalnih projektantskih rješenja te unificirala izvedbu sustava upravljanja i nadzora.

Temelj za ostvarivanje naših zajedničkih interesa vidimo u očuvanju tehničkom praksom stečenih znanja i ispravnom primjenom znanstvenih dostignuća u tehnici hlađenja i kondicioniranja. To je ujedno doprinos očuvanju tradicije, tehnologije stvarane na ovim prostorima.

U koliko iskažete interes za suradnju na tom polju sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš eventualni upit, te Vam se na konkretnim zadacima najbolje i u potpunosti predstaviti.